Zalm
Houdbaarheid: 10 dagen in vacuümverpakking in de koelkast bewaren tussen de twee en vier graden Celsius. Na het openen kunt u de gerookte zalm drie tot vier dagen bewaren, mits luchtdicht verpakt in folie en gekoeld. Tevens kunt u de gerookte zalm luchtdicht invriezen en tot 3 maanden bewaren.
Gewicht: vanaf 200 gram tot een hele zijde (1200 gram)
Allergenen: bevat vis en noten
Gerookte Schotse zalm
Onze Schotse zalmen worden in fjord Loch Duart gekweekt, ze hebben alle ruimte (het water bevat ongeveer 1% zalm) en worden als wilde exemplaren behandeld. Door de hoeveelheid lichaamsbeweging, bevat de vis minder vet en heeft hij een diepere kleur. Het Label Rouge is een kwaliteitskeurmerk van het Ministere de l’Agriculture et de la Pêche, Frans dus. Met het label wordt aangegeven dat de betreffende producten biologisch verantwoord zijn geproduceerd.
€6,95 per 100 gram